Ik ben door Djurre en Gerben van VOF De Loods benaderd om samen met hen een Porsche 928-project van de grond te krijgen om in seizoen 2013 te starten.

Wat is de bedoeling? Binnen een stichting 'Vrienden van De Loods' worden sponsorgelden gezocht met als belangrijkste doel: de psychiatrie in Nederland in een positiever daglicht stellen. Om hierop de aandacht te vestigen, (lees opvallen) is het de bedoeling dat via de dagbesteding van cliƫnten van VOF De Loods http://vofdeloods.wordpress.com/ een Porsche 928-Racer wordt gebouwd. Hoe werkt dit?

Vof de Loods is een onderneming die zich richt op het aanbieden van dagbesteding aan mensen die zijn opgenomen, of opgenomen zijn geweest binnen de psychiatrie, en niet meer in de reguliere arbeidsmarkt kunnen werken, maar wel wat willen doen! Deze mensen bouwen dus onder begeleiding met hun eigen handen een Porsche 928-Racer en zien hem vervolgens op het circuit presteren waarbij zijzelf onderdeel zijn van een team. Resultaat is natuurlijk positiviteit: er is een duidelijke bijdrage gelevert, ze doen er toe! Het gaat niet om winnen maar om deelnemen Het opvallen met een Porsche 928 is duidelijk: dit zou de enige 928 zijn op het circuit, de enige V-8... Er is een projectteam gevormd die het project inhoud moet geven. Samenwerking is gevonden met Magazine Porsche Scene Live en Porsche Pon te leusden heeft het spits afgebeten en een stimuleringsbijdrage gegeven.

Wat we nu zoeken is natuurlijk sponsoring. Dit kan in harde Euro maar ook in natura.

Wilt u dit goede doel steunen en deelnemen aan dit 928-project? Neem dan contact op met Djurre 06-236 39 586, Gerben 06-246 93 470 of mij 06-508 61 327.

We zoeken nu een goede basis: een 928 waarvan de enige vraag is: redelijke motor en handgeschakeld. Heeft u een suggestie/idee? We horen het graag van u!